E plotësuar: Panikë në Paris (Video)

12:20 E plotësuar

Policia franceze ka arritur ta arrestojë personin që ishte ngjitur në pjesët anësore të Kullës së Ajfelit.

Incidenti kishte shkaktuar evakuimin e turistëve nga zona dhe bllokimin Kullës për orë të tëra.

Policia e Parisit ka bërë evakuimin urgjent të Kullës së Ajfelit.

Shkak për këtë veprim të Policisë ka qenë ngjitja e një personi në njërën nga pjesët anësore të kullës e cila është ikonë e kryeqytetit francez.

Mediat franceze bëjnë të ditur se Policia është ende është duke negociuar me personin që është ngjitur në strukturën metalike të kullës.