PDK sot zgjedhë kryetarin e degës në Prishtinë

Partia Demokratike e Kosovës, sot do të mbajë Kuvendin Zgjedhor të Degës në Prishtinë, ku do të zgjedhet kryetari i ri i Degës dhe Këshilli Drejtues.

Kjo u bë e ditur në njoftimin e dërguar nga zyra e komunikimit në PDK.

Kuvendi Zgjedhor do të fillojë të mbahet nga ora 10:30 në Hotelin Emerald.