Peja lirohet nga masa e orës policore

Komuna e Pejës ka kaluar nga zona e kuqe ne atë të verdhën, sa i përket masave anti-covid, ka bërë të ditur për Peja në Fokus, antari i Shtabit Emergjent, Petrit Loci.

Duke folur për lirimin e masave, me këtë rasti, ai ka bërë të ditur se, meqenëse ora policore është larguar dhe është liruar lëvizja e lirë, orari i gastronomisë është zvogëluar dhe puna e tyre lejohet vetëm deri në ora 18:00.#Pejanefokus