Pejë: Shënohet Dita Botërore e Ujit

Në kuadër të aktiviteteve javore e veçmas të sotme, nga KRU ‘Hiodrodrini’, në shënim të 22 MArsit – Ditës Botërore të Ujit, filloristë të shkollave të komunës së Pejës, janë pritur në Ambientet e KRU ‘Hidrodrini’, me çrast u fol mbi rëndësinë e ujit, vlerën e tij dhe përdorimin racional.