Pejë:Arrestohet personi që futi në treg para të falsifikuara

Pasi që një person dyshohet se futi në qarkullim para false në Pejë, i njejti është arrestuat nga policia.

Me anë të njoftimit të zyrtarëve policor, është bërë e ditur se në rrugën “Eliot Engel” në qytetin e Pejës, një person është arrestuar, pasi që i njejti dyshohet se kishte vënë në qarkullim para të falsifikuara.

Arrestimin e ka bërë njësia e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsion, si dhe i arrestuari me vendim të prokurorit është dërgohet në mbajtje.