Pejë:Rrezikim i sigurisë në vendin e punës

Një rrezikim i sigurisë në vendin e punës në Pejë ka ndodhur, derisa inspektorati dhe Policia kanë dalur në vendin e ngjarjes.

“RREZIKIM I SIGURISË NË VENDIN E PUNËS
Pejë, 05.04.2021 – 10:00. Është raportuar se viktima mashkull kosovar deri sa ishte në vendin e punës është lënduar, i njëjti ka kërkuar ndihmë mjekësore në spitalin e Pejës pastaj është dërguar në QKUK. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore si dhe inspektorët e punës të cilët janë duke hetuar rastin.”-thuhet në raportin policor.