Pejë:Seancë gjyqësore për korrupsion ndaj zyrtarëve komunal

Po mbahet seanca gjyqesore për korrupsion, ndaj Durim Sheremetit, ish-shef në Kabinetin e Kryetarit të Komunës së Pejës Gazmend Muhqxheri, si dhe tre zyrtarëve të tjerë komunal, Gëzim Lajqi, Ruzhdi Zhara dhe Gëzim Shala, me ç’rast po shqyrtohet dhe administrohen provat materiale nga palët.

Përndryshe, në kuadër të kësaj seance sot pritet edhe dhënia e fjalës perfundimtare(përfundimi i çështjes).