Për 9 muaj, në Kosovë mbi 5 mijë shoferë mbeten pa patentë shoferë

Policia e Kosovës vazhdon me aktivitete që kanë për qëllim ngritjen e vazhdueshme të sigurisë në trafikun rrugor si dhe uljen e aksidenteve.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë periudhës kohore janar-shtator të këtij viti, 5,573 shoferëve iu është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik.

Ndërsa, 12,285 shoferëve iu kanë vendosur pikë negative.

Policia apelon që të respektohen rregullat në trafikun rrugor, në të kundërtën drejtuesit mund të mbeten pa patentë shoferë.