Për shkak të punimeve këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se në cilat vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër dhe pasnesër.

Njoftimi i plotë:

24.09.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenas do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drenasi 1 (Kodi:16021001) prej orës 11:00-14:00.

Vendet: Te Soliterat, Posta, te Shtëpia e Shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2(Rukolli).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave në TS te Posta.

2.

Në TS 110/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ballofc (Kodi:14000008) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sveqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

3.

Në TS 110/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi:14000014) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë , Kërpimeh , Rep ,Pollatë, Dvorisht, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevice, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi:40042003) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi:40041001) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Gjilan

1.

Në TS 35/10kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi:61067010) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Begunca, Lubisht., Shoshare, Letnic., Vernakoll., Lagjja Arifaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Në TS 35/10kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi:61067008) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Fshati Mogillë, Kabash, Rafshina, Bozovik, Shoshar, Debelldejë, Binqa.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10kV Shupkovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi:71074004) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Në TS 35/10kV Shupkovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi:71074001) prej orës 11:30-14:30.

Vendet:Reka, Tunelli i Parë, Kutllovc, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Pejë

1.

Në TS 110/10kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Në TS 110/10kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Leshan(Lumi i Bardh) (Kodi:51000005) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Ibrahim Haxhite, Lumbardhi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10kV Xërxe do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Bellacërk, Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Në TS 35/10kV Xërxe do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Prizren

1.

Në TS 35/10kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bresana (Kodi:30036007) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Blaq,Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Në TS 35/10kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi:30036008) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxë e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit.

Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma ,Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

25.09.2019

Punime per projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Mazgit do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh -Prugoc (Kodi:15019008) prej orës 09:00-14:00.

Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesit në Stanoc të Ultët lagjja Haradinaj dhe Haxhaj.

2.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ballofc (Kodi:14000008) prej orës 09:00-14:00.

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sveqël,Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica,Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i LP të ri 10(20) kV të projektit fshati Sveqel, bashkëinvestim LOT 6.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërpritet:

Stabilimenti 10 kV -Runik (Kodi:74000005) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Pemishta, Leqina.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve të vjetër me ata të rinj, si dhe ndërrimi i konzollave në drejtimin e Pemishtes.

Gjilan

1.

Në TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Spitali (Kodi:63000018) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i trasformatorit të TS-nr.045.

2.

Në TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rrethi (Kodi:63000014) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: : TSB-Betonierka, TSB-Mega (Rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (Rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i trasformatorit të TS-nr-058.

Prizren

1.

Në TS 35/10kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bresana (Kodi:30036007) prej orës 15:30-16:30.

Vendet: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i fuqisë së transformatorëve.

2.

Në TS 35/10kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi:30036008) prej orës 15:30-16:30

Vendet:Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e sharrit, Zgatar, Zym I sharrit, Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i fuqisë së transformatorëve.

3.

Në TS 35/10kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Randobrava (Kodi:30034010) prej orës 10:30-11:30.

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i fuqisë së transformatorëve.

4.

Në TS 35/10kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Krusha (Kodi:30034011) prej orës 10:30-11:30.

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i fuqisë së transformatorëve.

25.09.2019

Punime me kerkesën e KOSTT-it

Prishtinë

1.

Në TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 35 kV Prishtia 2 (Kodi:100100) prej orës 00:00-00:10.

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Don Bosko, Policia, Rruga “Dervish Hima” (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabve), Lagjja Emshiri (një pjesë). Valoni Ppetroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta,

Albert Rudari, B.t Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti, Objekti i ish- tjerrtores, Drejtoria-Batllava, Ipko, Ekskluzivi.

Dalja 35 kV Prishtia 3 (Kodi:100110) prej orës 00:00-00:10.

Vendet: Zona industriale F. Kosovë , Tregu me Shumicë , KFOR-i Hungarez , Spitali Medikus , Betonjerka, RTK, Kuvendi, Enti i Statistikave, Fakulteti Fizolyofik, Objekti C7 dhe një pjesë e L.Ulpiana, L.Dardania te Santeja, Lagjja e Muhaxherëve , Lagj. Ulpiana një pjesë, Hoteli Grand, Ndërtesa e KEDS dhe Ndërtesa e PTK, L.Ulpiana një pjesë, Bena-Af, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra Tregtare.

Dalja 35 kV Badovci (Kodi:100140) prej orës 00:00-00:10.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci , Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja. Minierat Kishnicë, Bejta Comerc, Pompat e Ujëesjellësit Badovc, Metaliku Janjevë, Ibër Lepenci.

Dalja 35 kV Besi (Kodi:100130) prej orës 00:00-00:10.

Vendet: Prugovci-1(Te Villa Natyra Verbovctë Lupqin e Poshtme, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazermat e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Ibër Lepenci, Mabetex Group.

Dalja 35 kV Fushë-Kosovë (Kodi:150180) prej orës 00:00-00:10.

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS , Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK , Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e F.Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh, Miradi e Epërme.

Dalja 35 kV Mazgit- Koliq (Kodi:100160) prej orës 00:00-00:10.

Vendet: Konsumatorët të cilët furnizohen nga ky largpërçues.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT.