Përkrahen fermerët vushtrrias

Drejtoria për Ekonomi, Bujqësi , Pylltari dhe Zhvillim Rural e Komunës së Vushtrrisë u ka ofruar përkrahje fermerëve duke shpërndarë 35 makina bujqësore për spërkatje.

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, me këtë rast tha se “Komuna do të vazhdojë të përkrahë fermerët dhe bujqit vushtrrias në kushte të drejta dhe të barabarta duke ju ardhur në ndihmë bujqve e fermerëve vushtrrias që punojnë tokën dhe japin prodhime cilësore vendore”.

Image may contain: 2 people, tree and outdoor
Image may contain: 2 people, outdoor