Përsëri aksident me fatalitet, nuk “kryejnë punë” as 1287 tiketa në ditë

Policia e Kosovë, në raportinditor mbi gjendjen e sigurisë në Kosovë, ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit ka ndodhur një aksident me fatalitet në Kosovë, 33 aksidente tjera me të lënduar dhe 63 aksidente pa dëme në njerëz.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1287 gjoba trafiku për shkelësit e rregullave të komunikacionit.

No photo description available.