Përsëri shembje rruge në Prishtinë, këtë herë në lagje tjetër

Është shembur një pjesë e rrugës “Shaqir Igrishta” në Bregun e Diellit, për shkak të punimeve që janë duke u kryer pranë saj.

Rruga është bërë e pa kalueshme për banorët e lagjes dhe është shembur si pasojë e gërmimeve që janë kryer pranë saj për ndërtimin e një objekti banesor.