Persona të maskuar grabisin para në një pompë të derivateve në Prishtinë

Dy punëtorëve të një pompe të derivateve në Prishtinë  i janë grabitur një shumë parash.

“Dy viktimat meshkuj punëtorë në një pompë të derivateve,  kanë njoftuar se dy persona të panjohur të maskuar dhe nën kërcënim të armës u kanë grabitur  një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.