Po shfletonte në Instagram, burri shokohet kur sheh një foto të tij që ishte bërë virale per vite me rradhe

Adrian Smith ishte duke shfletuar nëpër Instagram, kur pa një nga fotografitë e tij të shkollës. I hutuar nga ajo që po shihte, ai bëri një hulumtim të vogël dhe zbuloi të vërtetën – ai ishte një meme.

Një burrë ka mbetur i shokuar kur zbuloi se një foto e tij si tetëvjeçar ishte kthyer në meme nëpër rrjete sociale vite më parë, shkruan Mirror.

Derisa po shfletonte në Instagram, Adrian Smith u ndesh me një pamje të njohur të shkollës.

Një fotografi e tij që ishte realizuar kur ai kishte qenë vetëm tetë vjeçar, ishte shndërruar në një meme, ku ai ka qenë i njohur si “Grayson” në llogarinë ‘adoleshentepdad’ në Instagram, që prej të paktën 2017.

“Fillimisht u futa në Grayson në IG. Duke lëvizur nëpër histori, shoh foton time që shfaqet. Ishte një përvojë vërtet e çuditshme të përplasesh me një version të shkëputur të vetes”, tha ai.

Duke folur për atë se si u ndie pasi bëri zbulimin, biologu i hulumtimit tha: “Unë mund të zemërohesha për këtë dhe t’i thosha që ta hiqte atë dhe më jep të gjitha fitimet e tua dhe të shqetësohesha për këtë. Ose gjëja që përfundova duke bërë e cila është thjesht zotërimi i saj”.

Adriani e ndau befasinë e tij në Twitter, ku shkruajti:

“Këtu është një gjë shumë e vitit 2020 që sapo mësova për veten time: kjo foto e versionit tim 8-vjeçar, të klasës së 3-të, ka qenë meme për vite”, thuhet në postimin e tij./Gazeta Express