Policia maqedonase rrah shqiptarët, banorët e Shkupit në shenjë proteste bllokojnë rrugët

Banorët e lagjes “Hasanbeg” në Shkup kanë dalur në rrugë ku janë duke protestuar pasi që disa shqiptarë janë rrahur nga policia maqedonase.

Pas këtij veprimi është bërë thirrje që të gjithë banorët e kësaj legjeje të dalin në rrugën kryesore.

Sipas këtyre banorëve policia maqedonase është duke hyrë në shtëpitë e shqiptarëve dhe duke i shqetësuar.