Policia publikon identitetin e një personi që ka kryer vepra penale, kërkon nga qytetarët ndihmë për ta gjetur

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore në Pejë për publikimin e fotos së personit të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij.

Personi i dyshuar është KRIST (NDUE) NUA, i lindur me 01.06.1983 në Pejë me banim në fshatin Budisalc-Klinë.

Siç njofton kumtesa e Policisë, i dyshuari është i kërkuar për veprat penale si më poshtë:

3 raste për veprën penale “Posedim i paautorizuar i armëve”

1 rast për veprën penale “Falsifikim i parasë”

1 rast për veprën penale “Rrezikim i trafikut publik”.

dyshuari i lartcekur kërkohet nga Gjykata Themelore në Pejë-dega në Klinë dhe Gjykata themelore Gjakovë”, thuhet në njoftim.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: info@kosovopolice.com