Policia rrethon Postën e Kosovës, nuk dihen arsyet e aksionit

Posta e Kosovës është rrethuar nga ana e Policia e Kosovës brenda dhe jashtë saj.

Me anë të një njoftimi Posta ka konfirmuar se po mbahet një mbledhje e menaxhmentit dhe bordit të ri të përkohshëm të kësaj ndërmarrjeje.

Sipas njoftimit policia nuk ka dhënë ndonjë detaj për aksionin e ndërmarrë në Postën e Kosovës.

“Ju njoftojmë se aktualisht derisa po mbahet mbledhja e Bordit të Perkohshëm me menaxhmentin në Postën e Kosovës kanë ardhë policia dhe janë vendosur edhe brenda objektit edhe para hyrjes së Postës. Nuk e dimë arsyen për një veprim të tillë”, thuhet në njoftimin e Postës së Kosovës.