Policia shqiptoi 1055 tiketa trafiku vetëm gjatë ditës së djeshme

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë  kanë ndodhur gjithsejtë 48 aksidente, ku prej tyre një ka qenë me fatalitet, 14 të tjerë me të lënduar dhe 33 pa lëndime.

Po ashtu gjatë këtyre 24 orëve, policia ka shqiptuar 1055 tiketa trafiku.

Gjithashtu janë arrestuar 28 persona, ku prej tyre 10 janë dërguar në mbajtje, thuhet në raportin e Policisë.