Artisti nga Gjakova, Alkent Pozhegu, përmes drithërave e ka realizuar portretin e presidentit të zgjedhur amerikan, Joe Biden.

Gjakovari thotë se ketë e bëri për t’i uruar mirëseardhje amerikanit dhe për ta falënderuar për kontributin që ka dhënë për Kosovën, njofton Klan Kosova.

Me këtë punë piktori që theu disa here theu rekordin Guinness, filloi të merret qysh nga viti 2012 duke portretizuar shumë figura përmes farave të ndryshme.