Premtohet menaxhim efikas i mbeturinave në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë dhe KRM “Uniteti” kanë arritur marrëveshje për menaxhimin e mbeturinave në territorin e kësaj komune.

Marrëveshja është nënshkruar në mes Nënkryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Besim Muzaqi, dhe Kryeshefit Ekzekutiv të KRM “Uniteti”, Gazmend Morina.

Kjo marrëveshje synon ofrimin e shërbimeve adekuate për qytetarët e Vushtrrisë.

Image may contain: 3 people, including Benni Morina, people smiling, people sitting and indoor
No photo description available.