Princi arab vdes gjatë orgjisë

Princi Khalid Al Qasimi, djali i Sheikut të Sharjah në Emiratet e Bashkuara Arabe është gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Londër.

Mediat britaneze raportojnë se Al Qasimi natën e fundit të tij e kishte kaluar në orgji dhe ku ishte konsumuar edhe drogë.

Staff discovered the body of Sheik Khalid bin Sultan Al Qasim, 39, seen here with model Alice Delal in 2009, at his penthouse on Monday morning. Picture: Nick Harvey/WireImage

Sipas një burimi të mediave britaneze 39 vjeçari Al Qasimi kishte qenë një parti ku disa të ftuar po merrnin drogë dhe kishin marrëdhënie seksuale. Është e dyshuar se sheiku Khalid mund të ketë vdekur papritur si rezultat i marrjes së drogës.