Prishtina kampione

Prishtina është bërë kampione e Kosovës në basketboll, duke e mposhtur Rahovecin në serinë finale 3-1.

Prishtina ka qenë dukshëm më e mirë se Rahoveci sonte, duke e mposhtur atë me rezultat 104 – 75, në një ndeshje që u përshkrua me incident dhe palestra u zbraz nga referët.

Me këtë, Prishtina është bërë kampione e Kosovës për herë të 13 pas lufte. (Nga TopSporti.com)