PSD vija të kuqe për koalicion parazgjedhor me PDK-në, e hapur për partitë e tjera

Zëdhënësja e PSD-së, Natyra Kuçi, në një deklaratë për Telegrafit ka thënë se janë të hapur për koalicione.

 “Ne jemi organizuar. Strukturat, organet, të gjithë jemi duke u përgatitur për zgjedhje. Pra jemi gati për zgjedhje. Jemi të hapur të takohemi dhe të dakordohemi me partitë e tjera për bashkëpunime apo koalicione eventuale”, ka thënë ajo.

Mirëpo, jo të gjitha partitë do ta kenë mundësinë që të bëjnë koalicionë parazgjedhor me PSD-në, pasi që kjo parti ka vija të kuqe.

“Vijë të kuqe për koalicion parazgjedhor kemi me Partinë Demokratike të Kosovës. Madje këtë e kemi deklaruar edhe më herët. Ndërsa siç e thash edhe më parë për partitë tjera jemi të hapur, përfshirë edhe Lëvizjen Vetëvendosje”, është shprehur ajo.