Psikologu prizrenas do të shkruaj libër për Edi Ramën

“Prirjet e lidershipit dhe tiparet Psikologjike të Edi Ramës” do të titullohet libri të cilin psikologu nga Prizreni, Rron Kastrati, do ta shkruaj për Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Njoftimin për këtë iniciativë e ka dhënë vetë psikologu Kastrati përmes një postimi në profilin e tij në rrjete Kastrati, i cili ka publikuar fotografi nga takimi me Kryeministrin Rama.

“Z.Rama më udhëzoi dhe më sqaroi për disa rekomandime dhe sygjerime me karakter argumentues, krahasimor, dhe shkencor, në vështrimin psikologjik dhe organizativ ku natyrisht shpreha gadishmërinë që të jem tejet transparent, konciz, dhe logjik në këtë rrugëtim sfidues dhe me energji të maksimalizuar. Kryeministri Edi Rama ishte i gatshëm të më dhuroj mbështetjen e duhur në këtë inicitivë të guximshme dhe madje profesionale, u ndjeva krenar teksa më përgëzoi për këtë gadishmëri”, ka shkruar Kastrati.

Ky është postimi i plotë i Rron Kastratit: