Publikohet sondazhi i fundit për partitë politike

 

Është publikuar edhe sondazhi i fundit për partitë politike nga Klan Kosova.

Edhe sipas këtij sondazhi prinë Vetëvendosja më 41.50%, pas kësaj është Partia Demokratike më 20.10% dhe më pas Lidhja Demokratike më 16.30%.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Kosovë do  të  mbahen me 14 shkurt.