PZAP publikon vendimin për një nga ankesat

PZAP publikon vendimin për një nga ankesat Paneli Zgjdhor për Ankesa dhe Parashtresa ka publikuar një nga vendimet për ankesat e dorëzuar pas mos certifikimit të subjekteve politike nga KQZ’ja, shkruan Gazeta Express.

PZAP ka refuzuar pjesërisht tri apelet e dorëzuar nga ky subjekt politik.

Sipas PZAP, partia është certifikuar teksa katër anëtarët e saj jo.

Vendimi i plotë: