Qëndron Kastrati jep detaje për situatën e krijuar nga Covid-19 në Kamenicë

Kryetari i komunës së Kamenicës përmes një shkrimi në facebook ka shkruar se sot janë 3 raste pozitive me covid-19 në komunë.

Prej këtyre rasteve një është nga Rogana, një nga Koretini dhe një nga Muqiverci.

Numri i përgjithshëm i të identifikuarve me virusin SARS-CoV-2 ka arritë në 47, kurse kemi akoma edhe gjashtë (6) raste të tjera aktive, shkruan ai.

Kryetari Qëndron Kastrari ju bën thirje qytetarëve për kujdes e respektimin e udhëzimeve./lajme365/

Postimi i plotë:

Nga IKShP u njoftuam edhe për tri (3) raste të tjera pozitive me COVID-19 në komunën tonë. Prej këtyre rasteve një është…

Posted by Qëndron Kastrati on Monday, June 29, 2020

Tags: