Qeveria Kurti ” rahaton ” deputetin e saj në Komisionin Shtetëror

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka thirr mbledhjen korresponduese (mbledhja elektronike) në të cilën janë miratuar vendime nga fushat e përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore të Qeverisë në detyrë.

Qeveria ka ka emëruar bordet e reja të ndërmarrjeve publike.

Qeveria në dorëheqje emëron bordet e disa ndërmarrjeve publike

Deputeti i Vetëvendosjes Artan Abrashi është caktuar anëtar i Komisionit Qeveritar për Njohjen e Statusit të ish-të dënuarve dhe ish-të përndjekurve politikë.

Abrashi është anëtar i vejtër i Vetëvendosjes, është kryetar i degës së Vetëvendosjes në Prizren, ka qenë asamblist i LVV-së në Kuvendin Komunal të Prizrenit dhe para se të bëhej deputet ka qenë kryesues i Asamblesë Komunale të Prizrenit.