Qeveria në largim sot mblidhet për buxhetin

Qeveria në detyrë e Kosovës sot mban mbledhjen e radhës për buxhetin.

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka thënë se mbledhja mbahet me kërkesë të ministrit të Financave, Bedri Hamza, njofton Klan Kosova.

Në rend dite janë: Shqyrtimi i propozim-vendimit për kursime dhe ndarje buxhetore të organizatave buxhetore; Shqyrtimi i raportit të Thesarit për të hyrat dhe shpenzimet nëntëmujore.