Qeveria pezullon të gjitha aktivitetet fetare

Qeveria e Republikës së Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot ka miratuar vendime për masat që do të ndërmerren në funksion të luftimit dhe parandalimit të pandemisë COVID-19.

Në vendimin e sotëm të miratuar nga Qeveria e Kosovës thuhet se janë pezulluar ceremonitë fetare në Republikën e Kosovës.

”Pezullohen ceremonitë fetare në Institucionet fetare të Republikës së Kosovës”, thuhet në vendimin e Qeverisë/lajme365.com