QKUK shpallë tender për tu furnizuar me batanije e qarshafë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka bërë njoftimin për një ritender të radhë, që ka të bëjë me furnizime.

Shumë shpejt klinikat e QKUK-së do të furnizohen me batanije, qarshafë, këllëf të qebeve dhe jastakëve, shkruan Indeksonline.

Për tu furnizuar me këto produkte janë ndarë fillimisht 5mijë e 100 euro.

Vlen të përmendim faktin se jo rrallë herë ka pasur ankesa për kushtet jo të mira brenda spitaleve të QKUK-së. /Indeksonline/