Qumështi për nxënësit e komunës së Prishtinës, ja sa para pagoi Shpend Ahmeti për tenderin 3 mujor

Përgjatë muajit tetor, prokurimi ka bëtë njoftimin lidhur me kontratën e radhës të nënshkruar nga komuna e Prishtinës.

Furnizimi me qumësht për institucionet arsimore të Komunës së Prishtinës, nuk është se ka kushtuar edhe pak.

Kohëzgjatja e kontratës është bërë për jo më shumë se 3 muaj, dhe vlera e saj kap shifrën 288.000,00  euro – shkruan Indeksonline.

Tenderi në fjalë i është besuar operatorit ekonomik “Abrazen” L.L.C- nga Istogu. / Indeksonline/