Qytetarëve u dërgohen SMS për ta votuar Listën Serbe

Në ditën kur po zhvillohen zgjedhjet nacionale në Kosovë, po raportohen ndërhyrje në proces zgjedhor dhe shkelje të ndryshme, veçmas në komunat me shumicë serbe.

Qytetarë të ndryshëm kanë raportuar se kanë pranuar mesazhe përmes telefonit që të votohet “Lista serbe”.

“Serbia bën thirrje të japësh votën tënde. Votoni Listën Serbe numër 135”, thuhet në tekstin e mesazhit, të dërguar në telefonat e qytetarëve, raporton RTV Dukagjini.