Raportim nga policia për aksidentet e ditës së djeshme

Policia e Kosovës ka raportuar për aksidentët që kanë ndodhur gjatë 24 orëshit të fundit.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 27 aksidente.

Prej tyre 20 persona kanë qenë të lënduar dhe 7 thera me dëmë materiale.

Poashtu, Policia e Kosovës ka ndarë edhe 801 tiketa për shkelje të rregullave të komunikacionit.