Rinis testimi i kandidatëve për patent shofer

Kanë pritur të paktën 5 muaj. Por nga kjo e hënë, kandidatët  për patent shofer, mund të paraqitën për testim. E në qendrën për patent shofer në Prishtinë, u panë numër i madh i  aplikuesve që po mbanin distancën e kërkuar.

Shoferët e ardhshëm, mezi e kanë pritur këtë moment.

Se  gjithçka po shkon siç e kanë planifikuar tregon Xhevdet Anadolli-Kordinator i qendrës për patent shofer në Prishtinë

Ky vendim ka gëzuar pronarët e autoshkollave, raporton T7.

Që nga marsi  asnjë kandidat që ka aplikuar për marrjen e patent shoferit nuk ka mundur të hyjë në provim teorik dhe praktik, për shkak të përhapjes së koronavirusit në Kosovë.