Rrëqethëse: Për herë të parë, himni i Kosovës me tekst, intonohet midis Bosnjës

Në kryeqytetin e Bosnjës dhe Hercekovinës, Sarajevë po mbahet kupa evropiane e Xhudos për grupmoshat U21.

Xhudistja kosovare, Laura Fazliu ka fituar medaljen e artë në këtë kompeticion.

Himni i Kosovës është lëshuar në Sarajevë, madje edhe me tekst në një vend që nuk njeh shtetësinë e Kosovës.

E arta e Laurës është e dyta medalje në këtë garë pas asaj të Flaka Loxhës.