Sërish tensione në Shkodër, përplasen zyrtarët e bashkisë me policinë

Në Shkodër ka patur sërish tensione sot në Komisionin Zonal ku para tre ditësh ju vu flaka. Kryebashkiakja Voltana Ademi kërkoi largimin e policisë dhe kjo u shoqërua me përplasje.