Shefi i Shtabit të AAK-së në Pejë:E kemi ruajtur votën tonë

Me tu mbyllur dyert e llasava të votimit në Komunën e Pejës, mediat kanë nisur të marrin prononsimet e pritshmërive të zyrtarëve politik të tyre, për të kuptuar qëndrimet e tyre.
Shefi i Shtabit Zgjedhor të AAK-së në Pejë, Arbër Grabovci ka thënë se partia që ai përfaqëson është e kënaqur me rezultatet e deri tanishme, pasi që sipas tij, është arritur të ruhet vota.
Grabovci ka shtuar se janë të hapur për bashkepunim me partitë e tjera, si dhe për t’i marr përgjegjësitë që do t’u takojnë.