Shikoni dashninë e kosovarëve për Klinton dhe Albright (Video)

Qytetarë nga të gjitha anët e Kosovës sot janë mbledhur në sheshet e kryeqytetit për të treguar rrespektin dhe mirënjohjen e tyre ndaj heronjëve të saj ndërkombëtarë.

Ish Presidenti Amerikan Bill Klinton, ish Sekretarja Amerikane e Shtetit
Madeleine Albright, ish Gjenerali Amerikan Wesley Clark, ish Presidenti Kroat Stipe Mesiç dhe shumë personalitete të tjerë janë në mesin e atyre që mijëra kosovarë kanë dalë t’i përshëndesin sot në Prishtinë.