Shpërthim në Suedi

Në qytetin Linkoping të Suedisë sot ka ndodhur një shpërthim i madh nga i cili kanë mbetur të plagosur së paku 19 persona.

Një numër i madh i ndërtesave përreth vendit të shpërthimit janë dëmtuar me këtë rast.

Autoritetet e sigurisë së Suedisë kanë bërë të ditur se ende nuk kanë mbi prapavijën dhe arsyet e një shpërthimi të tillë.