Shpërthime dhe gjuajtje me armë edhe në Zveqan (VIDEO)

Ekipi i IndeksOnline ndodhet në veri të Mitrovicës bashkë me Policinë dhe ka dëgjuar të shtëna të armeve të zjarrit dhe shpërthime të bombave.