Shpëtohet ariu i vogël

Gjatë ditës së sotme në fshatin Nepregosht të Komunës së Prizrenit është shpëtuar një ari i vogël.

Izet Osmanaj, qytetar nga Komuna e Prizrenit, në një postim të tij në Facebook ka treguar se në bashkëpunim me policinë, zjarrfikësit, dhe zyrtarë të Agjencisë së Pyjeve kanë arritur ta shpëtojnë ariun e vogël i cili ishte sulmuar nga qentë e sharrit.

Ky është postimi i plotë: