Shtetet e rajonit zhvillojnë stërvitje të përbashkëta

Forcat speciale te ushtrive të Shqipërisë, Maqedonisë Veriore dhe Bullgarise kanë zhvilluar stërvitje të përbashkëta ushtarake.

Angazhimi i përbashkët u tre shteteve të rajonit, anëtare të NATO-s, është zhvilluar në Pashaliman të Shqipërisë në kuadër të programit të stërvitjeve ushtarake “Joni 2019”.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministrja e Mbrojtjes e Shqipërisë Olta Xhaçka, përmes një postimi në rrjete sociale.