Si monitorohen lëvizjet në Tiranë? (Foto)

Në Policinë e Tiranës ka një angazhim të shtuar me rastin e festave të fundvitit. Shërbimet e policisë janë në gatishmëri të plotë për të siguruar qetësinë dhe rendin në ditët e festave.

Fotot janë bërë brenda ambienteve të policisë së kryeqytetit, aty ku monitorohen rrugët kryesore.

Është ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, që publikon pamje nga brenda drejtorisë ku ishte për inspektim. / TCh