Sipas avokatit Koci, cili veprim i Prokurorisë ishte ‘Autogol’

Avokati Arianit Koci ka deklaruar se Prokuroria Speciale me veprimin e fundit në drejtim të presidentit të vendit, Hashim Thaçi dhe liderit të PDK-së, Kadri Veseli i dha vetes ‘autogol’.

Sipas tij për njoftimin që bëri lidhur me dyshen, Prokuroria bëri pikërisht autogol.

 

 

Madje avokati Koci deklaroi se kjo aktakuzë e publikuar politikisht mund t’i dëmtojë Thaçin e Veselin, por juridikisht do t’i ndihmojë.

“Prokuroria Speciale ka dhënë autogol me njoftimin për ngritjen e aktakuzës, politikisht do t’i dëmtojë Thaçin e Veselin, por juridikisht do t’i ndihmojë. Madje kjo është situatë ideale për t’u trajtuar nga mbrojtja”, tha Koci në Klan./Indeks/

Tags: