Sot zgjedhet kryesia e re e LDK-së

Sot mbahet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës, ku pritet të zgjedhet dhe të zyrtarizohet kryesia e re e partisë.

Kujtojmë që në Kuvendin e fundit zgjedhor, Isa Mustafa u konfirmua edhe për një mandat si Kryetar i LDK-së.