Suhareka edhe me një Çerdhe tjetër publike

Komuna e Suharekës ka nisur ndërtimin edhe të një çerdheje tjetër publike për fëmijë.

Çerdhja do të ndertohet Në qytetin e Suharekës, afër tregut javor, e gurthemelet u vun nga kryetari i komunës Bali Muharremaj.

”Në ceremoninë e vënies së themelit, kanë marrë pjesë personalitete nga pushteti qendror dhe ai lokal, si: ministri i Arsimit z.Ramë Likaj, ministri i Zhvillimit Ekomonik z.Blerim Kuçi dhe nga Komuna e Suharekës z.Bali Muharremaj dhe stafi vijues.”, thuhet në njoftimin e komunës së Suharekës./Lajme365.com

Suhareka edhe me një Çerdhe tjetër publike Në qytetin e Suharekës, afër tregut javor, u vu gurthemeli i Çerdhes për…

Posted by Komuna Suharekë on Wednesday, September 16, 2020