Sulm e kanosje ndaj policëve në Suharekë e Rahovec

Zyra për Informim Publik e Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren, ka njoftuar të premtën për dy raste të kanosjes dhe sulmit ndaj pjesëtarëve të saj.

Në rastin e parë që ka ndodhur në Suharekë, i dyshuari ka kanosur dy zyrtarë policorë të cilët ishin në kryerje të detyrës zyrtare.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

Në rastin tjetër që ka ndodhur në Rahovec, dje rreth orës 18:00 janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj (K/ Shqiptar) pasi që të njëjtit gjatë një pike kontrolli kanë sulmuar fizikisht zyrtarët policorë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit dërgohen ne mbajtje.

Në rastin e parë që ka ndodhur në Suharekë, i dyshuari ka kanosur dy zyrtarë policorë të cilët ishin në kryerje të detyrës zyrtare.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

Në rastin tjetër që ka ndodhur në Rahovec, dje rreth orës 18:00 janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj (K/ Shqiptar) pasi që të njëjtit gjatë një pike kontrolli kanë sulmuar fizikisht zyrtarët policorë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit dërgohen ne mbajtje.