Sulm terrorist në Kirkut të Irakut (Video)

Mediat irakiane raportojnë se gjatë natës së kaluar në qytetit Kirkuk të Irakut kanë ndodhur 6 shpërthime të njëpasnjëshme.

Shpërthimet raportohet të jenë pjesë e sulmeve terroriste të organizuara nga ISIS. Si pasojë e sulmeve raportohet për së paku tre të vrarë dhe 16 të plagosur.

Kirkuk është një nga qytetet më të rëndësishme të Irakut dhe shtrihet në pjesën veriorë të këtij shteti.