Sulmohet në Serbi autobusi që udhëtonte nga Kosova për Slloveni

Mbrëmë një autobus me kosovarë që po udhëtonte drejt Sllovenisë është sulmuar në afërsi të Beogradit.Autobusi thuhet se është sulmuar me një mjet të fortë, me ç’rast siç shihet edhe në fotot e mëposhtme është thyer xhami i përparm, shkruan gazeta Blic.Nga ky incident nuk ka mbetur asnjë i lënduar, ndërkohë që autobusi ka vazhduar rrugëtimin.Pas sulmit, në vend ngjarje kanë dalë Policia e Serbisë dhe janë marrë me rastin.